pagina titel

We hebben voor uiteenlopende bedrijven succesvolle evenementen mogen organiseren. Hieronder treft u een lijst met bedrijven waar wij in het verleden een evenement voor hebben mogen organiseren.

BAM Techniek
CZ
Ernst & Young
Gemeente Den Haag
Getronics
Group 4 Securicor
Gunco BV
Haagwonen
Heineken International
HOF Promotie Haags Vrijwilligerswerk
Ichtus Flowers
Jumbo Supermarkten
KLPD
KPMG
KPN
Ministerie van Binnenlandse Zaken
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Ministerie van Economische Zaken
Ministerie van Verkeer & Waterstaat
Ministerie VROM
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport
Oxfam Novib
Porta Nova
Provincie Utrecht
Rabobank
Royal Sens
Shell
SNS Bank
Somfy Nederland BV
SportPromotion
Spring Kinderopvang
T-Mobile
TNT
Triodus Kinderopvang
USG Innotiv
UWV

Locaties

Hieronder een overzicht van de locaties waar wij veel mee samenwerken en waar wij een goede prijs - kwaliteit verhouding mee hebben.

De Grote Kerk, te Den Haag - www.grotekerkdenhaag.nl
De Kerkzaal en het Hoogkoor zijn te huur voor openbare en besloten evenementen zoals bijeenkomsten, bedrijfsfeesten, diners, recepties, congressen, seminars, publieksbeurzen, bijzondere tentoonstellingen, concerten en bruiloften. Met ruimte voor 1650 personen. Tegen de kerk aan ligt de oude Van Assendelftkapel (70 m2), een chique ruimte voor kleinere bijeenkomsten, vergaderingen, zakenlunches, presentaties, recepties en diners. De Grote Kerk staat in het centrum van Den Haag, hofstad, regeringscentrum en centrum voor internationale organisaties. Den Haag heeft een dynamisch stadshart. Het openbaar vervoer komt langs de kerk en op loopafstand van de locatie zijn parkeergarages.

De Fabrique, te Utrecht www.defabrique.nl
De honderd jaar oude mengvoederfabriek waarin DeFabrique® is gevestigd, is in de afgelopen jaren volledig getransformeerd tot één van de meest toonaangevende evenementenlocaties in Nederland. Centraal gelegen aan de rand van Utrecht komen beleving, maatwerk en innovatie samen. Het industriële karakter van DeFabrique® is een decor op zich en voegt een stuk beleving toe aan uw evenement. DeFabrique® beslaat 37.000 m2 en bestaat uit een veelvoud aan kleine en grote ruimtes die oneindig zijn te combineren en ieder een eigen uniek karakter hebben.

De Orangerie, te Den Bosch - www.orangerie.nl     
In het hart van ’s-Hertogenbosch midden tussen de sfeervolle winkelstraten, cafés en mooie grachten, staat de stijlvolle en betoverende Orangerie. Prachtige muurschilderingen, moderne kunst en subtiele decoraties maken van de voormalige St. Josephkerk, nu de Orangerie, een zeer bijzondere ruimte. Of het nu om een congres, diner, receptie, vergadering of feest gaat, de Orangerie weet elke ontvangst op een spraakmakende en betoverende wijze te verzorgen. Maak kennis met de drie prachtige neogotische zalen die de Orangerie rijk is.