pagina titel

Personeelsfeest

Een personeelsfeest organiseren is een vak apart. Er moet aan van alles en nog wat gedacht worden, zoals muziek, eten, drinken, gastvrouwen of –heren, leuke acts, aankleding, locatie, enzovoorts. ConceptTeam heeft jarenlange ervaring in het organiseren van de meest spectaculaire personeelsfeesten en zal er voor zorgen dat u en uw collega’s volop zullen genieten van het bedrijfsfeest! Wij werken met op maat gemaakte concepten, die wij vervolgens in een beleving zullen omzetten. Om tot een concept te komen, zitten wij graag eens met u om de tafel. Zo weten wij precies wat uw verwachtingen en wensen zijn, en is het aan ons om daar vervolgens aan te voldoen. Leest u eens wat meer over onze persoonlijke werkwijze.

Personeelsfeest

Niet alleen kunnen wij voor u een personeelsfeest organiseren; we kunnen nog veel meer voor u op touw zetten.  Wat te denken van een green event ? Wij kunnen uw evenement zo groen maken als u maar wilt. Maar ook uw beurs, congres, productlancering, openingsfeest en incentive organiseren wij met veel plezier voor u. Bij het organiseren van bedrijfsevenementen vinden wij het van groot belang dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dat alles tot in de details klopt. Dat het eten van topkwaliteit is. Dat de acts spetterend zijn. ConceptTeam denkt aan alles!

Een personeelsfeest laat u dus organiseren door ConceptTeam. Op onze website kunt u meer lezen over onze andere diensten, zoals het organiseren van:

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 070-756754.