pagina titel

Organisatiebureau Utrecht

ConceptTeam is een organisatiebureau in Utrecht dat allerlei evenementen kan organiseren die te maken hebben met uw bedrijf. U kunt hierbij denken aan de opening van een nieuw pand, de lancering van een product, een personeelsfeest, een uitje in binnen- of buitenland, een congres, een beurs, en ga zo maar door. Wij doen dit met veel gevoel voor smaak en oog voor detail. Indien ConceptTeam als organisatiebureau van uw evenement in Utrecht uw event organiseert, weet u zeker dat alles tot in de details verzorgd zal zijn en dat u optimaal zult genieten van uw geweldige evenement!

Organisatiebureau Utrecht

Wilt u dat wij een evenement voor u organiseren dat niet in Utrecht plaatsvindt? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen met u alle mogelijkheden bespreken en gezamenlijk voor een locatie kiezen. Door onze jarenlange ervaringen weten wij precies welke locatie in welke stad in Nederland, uitermate geschikt is voor welk soort evenementen. Uw eigen inbreng gecombineerd met onze kennis en ervaring, zal leiden tot een grandioos eindresultaat! Leest u op onze website eens wat meer over het team achter ConceptTeam.

Organisatiebureau in Utrecht? Op onze website kunt u meer lezen over het soort evenementen dat wij organiseren, maar ook over de manier waarop we dat doen. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de volgende pagina’s:

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 070-756754.