pagina titel

Organisatiebureau Den Haag

ConceptTeam is een organisatiebureau in Den Haag dat de meest originele, stijlvolle en spetterende bedrijfsevenementen voor uw bedrijf kan organiseren. Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat uw personeelsfeest of ski trip kan organiseren? Of wilt u ons een congres of beurs laten organiseren? ConceptTeam is er voor álle bedrijfsevenementen, in álle soorten en maten! Wij zijn in staat om naar uw ideeën te luisteren, nemen dit mee in onze analyse en komen vervolgens met een uitgewerkt concept voor de organisatie van uw business event in Den Haag of elders in het land!

Organisatiebureau Den Haag

Ook organiseren wij voor u een beurs of congres. De drie kernwoorden van een succesvol congres zijn in onze ogen: interactie, beleving en storytelling. Wij zullen er dan ook op toezien dat alle drie de ingrediënten aanwezig zullen zijn tijdens uw beurs of congres. Op zo’n manier proberen wij ook een meerwaarde te creëren voor de bezoekers. Zo zullen ze uw congres niet zo snel vergeten en maakt u een goede indruk. Leest u op onze website gerust eens wat meer over onze aanpak bij het organiseren van een beurs of congres.

Organisatiebureau in Den Haag? Voor al uw bedrijfsevenementen bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website kunt u meer te weten komen over de evenementen die wij zoal organiseren. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de volgende pagina’s:

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 070-756754.