pagina titel

Organisatiebureau Amsterdam

Organisatiebureau Amsterdam? Welkom bij ConceptTeam; hét organisatiebureau van Amsterdam! Laat ons gerust eens weten wat voor een soort evenement u in gedachten hebt, welk thema u daarbij vindt passen, en wat de doelgroep is. Wij zullen dan, op basis van persoonlijk en direct contact met u, tot een concept komen en dat concept vervolgens tot in de puntjes verwerken in uw bedrijfsevenement. Wilt u meer weten over één van onze diensten of onze aanpak bij de organisatie hiervan? U kunt via onze website informatie bij ons aanvragen.

Organisatiebureau Amsterdam

Evenementen organisatie is een vak apart. Er moet immers aan van alles en nog wat gedacht worden: van aankleding van de locatie, tot aan de muziek die er te horen zal zijn, eventuele acts die te zien zullen zijn, eten, drinken, enzovoorts. Indien u ConceptTeam in de arm neem voor het organiseren van uw business events in Amsterdam, kunt u er vanuit gaan dat al deze bovenstaande aspecten van topkwaliteit zullen zijn. Met veel gevoel voor sfeer en stijl en oog voor detail verzorgen we uw bedrijfsevenement werkelijk tot in de puntjes! Op onze website kunt u voorbeelden bekijken van enkele trendconcepten die wij in evenementen kunnen implementeren.

Ons organisatiebureau in Amsterdam organiseert alles op het gebied van bedrijfsevents. Of het nou om een evenement gaat dat een middag duurt, een hele dag of zelfs een hele week; wij regelen het voor u! Op onze website kunt u meer te weten komen over onder andere:

  • Het team achter ConceptTeam
  • Enkele klanten waarvoor wij een evenement hebben mogen organiseren
  • Seizoensconcepten die in het evenement verwerkt kunnen worden

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u op- en aanmerkingen? Neemt u dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 070-756754.