pagina titel

Organisatiebureau

Een organisatiebureau dat u op uitstekende wijze bijstaat in de organisatie van een personeelsfeest, bedrijfsuitje, productlancering of congres? ConceptTeam heeft reeds vele klanten geholpen en weet zodoende precies wat nodig is om uw bedrijfsevenement in goede banen te lijden. Wij vinden het belangrijk dat uw dag vlekkeloos verloopt, zodat u en uw collega’s optimaal kunnen genieten. Iedereen binnen ons team heeft zijn eigen sterke punten. Iedereen zet deze sterke punten in om een grandioos eindresultaat voor u neer te zetten.

Organisatiebureau

Wij hanteren een flexibele aanpak, waarbij persoonlijk contact met u als klant voorop staat. Op die manier weten wij precies wat uw verwachtingen zijn van het bedrijfsevenementen en kunnen we steeds samen de mogelijkheden bespreken en langzamerhand vormgeven aan uw business event! Leest u eens wat meer over onze aanpak bij het organiseren van business events. Tevens kunt u enkele cases lezen: klanten waarvoor wij een spetterend, mooi, gezellig en origineel feest of ander evenement georganiseerd hebben. Wij zijn trots op onze ervaring!

Ons organisatiebureau organiseert niet alleen leuke feestjes en congressen, maar kan ook voor u een meerdaagse incentive organiseren. Leest u eens wat meer over onze diensten en ervaring en bekijkt u eens de volgende pagina’s:

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 070-756754.