pagina titel

Incentive

Een incentive kan verschillende doelen dienen. Zo kunt een incentive programma organiseren om een trouwe klant te bedanken, of om uw personeel eens op een leuk uitje te trakteren. Ook kan de incentivereis een informatief karakter hebben. Welk doel u ook voor ogen heeft, ConceptTeam kan voor u de ideale bedrijfsreis organiseren. Wij weten precies welke aspecten onmisbaar zijn bij incentives, en hoe we teambuilding en vooral veel lol kunnen realiseren. Business incentives die perfect georganiseerd zijn? Welkom bij ConceptTeam.nl!

Incentive

Bij het plannen en organiseren van uw incentive, nemen wij uw eigen wensen en verwachtingen in acht. Samen met u bespreken we alle opties, om vervolgens met een geweldig eindresultaat te komen. U kunt bij ons terecht voor incentives in Nederland, of elders in Europa. Maar ook voor incentives buiten Europa bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijkt u op onze website eens de mogelijke bestemmingen van uw incentive. Ook kunt u meer lezen over de aanpak die wij hanteren bij het organiseren van business incentives.

Incentive organiseren? Dat laat u over aan ConceptTeam! Maar naast het organiseren van personeelsreizen en andere incentives, kunnen wij nog meer voor u organiseren, namelijk:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een incentive of een ander bedrijfsevenement? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of ons telefonisch bereiken: 070-756754.