pagina titel

Evenementenbureau Utrecht

Een evenementenbureau in Utrecht waar zo’n beetje álles mogelijk is, dat is ConceptTeam! Wij hebben stuk voor stuk ervaring in het organisatie-vak en weten zodoende precies waar we op moeten letten; wat belangrijk is voor u en hoe we dat aan moeten pakken. Wij werken op efficiënte wijze aan het realiseren van het bedrijfsevenement in Utrecht waar u altijd van gedroomd heeft! Wat voor stijl, sfeer, omgeving, activiteit of doelgroep u ook in gedachten heeft; laat ons er een passend concept omheen bedenken en vervolgens toepassen!

Evenementenbureau Utrecht

Alle leden van het ConceptTeam vinden het geweldig om een klant te verrassen met een perfect georganiseerde business event. Dit bereiken wij door persoonlijk contact met u tot stand te brengen en te onderhouden. U bent op die manier betrokken bij het gehele organisatieproces en kunt er op die manier op toezien of alles nog steeds aan uw wensen voldoet. Deze werkwijze zorgt er dan ook voor dat het eindresultaat waar wij mee op de proppen komen, u uitstekend zal bevallen.

Ons evenementenbureau in Utrecht: voor al uw bedrijfsevenementen. Maar ook voor reisjes binnen of buiten ons land, en voor originele marketing activiteiten. Bekijkt u eens de volgende pagina’s:

Wilt u meer weten of heeft u op- of aanmerkingen? Neemt u dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 070-756754.