pagina titel

Evenementenbureau Rotterdam

Evenementenbureau Rotterdam? Zoek niet verder; u hebt de nummer 1 op het gebied van organisatie van evenementen gevonden! Wat uw smaak ook is, hoe groot u ook uit wilt pakken, welke locatie u dan ook in gedachten heeft, en welke gelegenheid er ook centraal staat: ConceptTeam is in staat voor u een concept op maat te creëren en dit concept vervolgens tot in de puntjes door te voeren in de organisatie van uw bedrijfsevenement in Rotterdam. Wij denken met u mee en organiseren voor u een evenement dat volledig aansluit bij uw wensen en uw bedrijf. Heeft u zelf even geen ideeën voor een leuk concept? Bekijkt u dan eens de trendconcepten die wij aanbieden.

Evenementenbureau Rotterdam

Wij nemen voor u de organisatie van al uw evenementen in Rotterdam. Dit houdt in dat wij niet alleen voor een geweldig personeelsfeest of bedrijfsuitje kunnen zorgen, maar nog veel meer. Wat te denken van unieke incentives in het buitenland? Wij organiseren unieke en onvergetelijke tripjes en reizen voor u en uw collega’s. Maar ook al u een beurs of congres wil organiseren, kunt u ons inschakelen. ConceptTeam: van alle markten thuis!

Ons evenementenbureau in Rotterdam organiseert eveneens alle bovenstaande evenement in de rest van Nederland.  Waar en wanneer u maar wilt. Op onze website kunt u meer lezen over onder andere:

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 070-756754.