pagina titel

Evenementenbureau Amsterdam

ConceptTeam is een evenementenbureau in Amsterdam dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsevenementen. Wij organiseren spraakmakende evenementen in Amsterdam maar ook in de rest van Nederland. U kunt hierbij denken aan een jubileum, productlancering, een groot bedrijfsfeest, een green event, een bedrijfsuitje, en ga zo maar door. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren, waarbij we alles voor u zullen regelen, van a tot z!

Evenementenbureau Amsterdam

Mocht u een bedrijfsevenement in Amsterdam willen laten organiseren door ons, dan gaan wij als volgt te werk. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en daarom zullen we eerst een afspraak met u maken om uitgebreid uw wensen, ideeën en eisen met elkaar te bespreken. Vervolgens zullen wij uw ideeën en onze eigen ideeën met elkaar combineren en deze verwerken in een concept. Dit concept wordt vervolgens met u besproken en waar nodig aangepast. Na uw goedkeuring beginnen wij met het organiseren van uw spetterende business event in Amsterdam of elders in Nederland! Bekijkt u alvast enkele voorbeelden van door ons georganiseerde bedrijfsevents.

Ons evenementenbureau in Amsterdam organiseert de meest spectaculaire, originele en stijlvolle bedrijfsevenementen. Naast bedrijfsuitjes en personeelsfeesten kunt u ook bij ons terecht voor:

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 070-756754.