pagina titel

Evenementenbureau

Een evenementenbureau dat professioneel is en veel ervaring heeft? Dat is evenementenbureau ConceptTeam! U kunt bij ons terecht voor uw jubileum, personeelsfeest, congres, productlancering, enzovoorts! Oftewel: wij organiseren alles op het gebied bedrijfsevenement en door onze jarenlange ervaring en professionaliteit weten wij precies wat wij moeten doen om uw evenement onvergetelijk te maken. Tevens hebben wij de creativiteit in huis om uw evenement nét dat beetje extra te geven. Op onze website kunt u eens wat meer lezen over business events die wij organiseren.

Evenementenbureau

Wilt u er met uw personeel een dagje op uit? Evenementenorganisatie ConceptTeam zal luisteren naar uw eigen ideeën en wensen en naar aanleiding daarvan met een concept komen. Maar wij kunnen naast uw bedrijfsuitje, ook allerlei andere evenementen voor u organiseren. Wat te denken van een productlancering of zelfs een gehele incentive in binnen- of buitenland? Als organisatiebureau vinden wij het belangrijk ons goed te verdiepen in uw bedrijf, zodat wij een evenement kunnen organiseren dat naadloos aansluit bij uw bedrijfscultuur.

Evenementenbureau ConceptTeam organiseert alles op het gebied van business events voor u. Wilt u meer weten over ons, onze ervaring of onze werkwijze? Leest u dan eens wat meer over bijvoorbeeld:

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 070-756754.