pagina titel

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten organiseren is niet alleen ons werk, we vinden het ook ontzettend leuk en spannend! Wij besteden enorm veel zorg aan de organisatie van uw personeelsfeest en dat is terug te zien: u en uw collega’s zullen een unieke beleving ervaren! ConceptTeam is een evenementenbureau dat bedrijfsfeesten organiseert, waarbij er goed geluisterd wordt naar de klant. Wij zullen u uitgebreid uithoren over wat u precies wilt, en dit vervolgens waarmaken. Wij informeren u over de mogelijkheden en komen uiteindelijk samen tot een concept.

Bedrijfsfeesten

Niet alleen voor de organisatie van bedrijfsfeesten kunt u bij ons terecht, ons evenementenbureau organiseert nog veel meer soorten evenementen! Van openingsfeest tot productlancering, van congres tot aan green event; wij bieden allerlei diensten op het gebied van bedrijfsevenementen. Leest u op onze website gerust eens wat meer over green events, onmisbaar voor de groene organisaties van tegenwoordig. Van uitnodigingstraject, tot aan catering en milieuvriendelijk entertainment; wij regelen het voor u en bezorgen u zo een onvergetelijk event!

Bedrijfsfeesten of een ander bedrijfsevenement organiseren? Bij ConceptTeam zijn de mogelijkheden oneindig. Op onze website kunt u meer informatie verkrijgen over:

  • Onze werkwijze bij het organiseren van een green event
  • Onze aanpak bij het organiseren van beurzen en congressen
  • Ons team

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfeesten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of ons telefonisch bereiken: 070-756754.