pagina titel

Bedrijfsfeest Rotterdam

Een bedrijfsfeest in Rotterdam? Laat ons weten wat u precies in gedachten heeft en wij zullen met u meedenken over alle bijkomende aspecten, zoals decoratie, locatie, thema, muziek, eten en drinken. Wij zullen aan de hand van persoonlijk contact met u, een concept ontwikkelen en deze vervolgens implementeren in uw bedrijfsfeest. Ook als u wilt dat uw bedrijfsfeest buiten Rotterdam plaatsvindt, bent u bij ons aan het juiste adres. We zullen samen met u een ideale locatie uitzoeken. Uw personeelsfeest in of buiten Rotterdam wordt gegarandeerd een succes met ConceptTeam!

Bedrijfsfeest Rotterdam

Niet alleen uw bedrijfsfeest, maar ook uw marketing evenement, beurs, congres en green event kunnen wij voor u organiseren. Wij zullen ons hierbij altijd verdiepen in de doel van het evenement, de doelgroep, de cultuur van het bedrijf en uiteraard uw eigen idee├źn en verwachtingen van het bedrijfsevenement. Op onze website kunt u wat meer lezen over onze werkwijze op het gebied van de organisatie van uw bedrijfsfeest in Rotterdam of daarbuiten. Ook kunt u meer lezen over het team achter ConceptTeam.

Bedrijfsfeest in Rotterdam? Of een personeelsfeest ergens in Nederland? Waar het ook om gaat, en welke locatie u ook wenst, wij kunnen voor u een geweldig bedrijfsevenement verzorgen. Leest u op onze website eens wat meer over:

  • Enkele bedrijven waarvoor wij reeds een evenement hebben georganiseerd
  • Nieuws op het gebied van evenementenorganisatie
  • Incentives georganiseerd door ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van uw bedrijfsfeest in Rotterdam? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@conceptteam.nl of ons telefonisch bereiken: 070-756754.